Tuesday, March 31, 2009

Ο Χάρρυ Κλυνν στη Βράβευση του Ανδρέα Βουτσινά από το Δήμο Συκεών στη Θεσσαλονίκη


Ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΣΥΚΕΩΝ ΣΙΜΟΣ ΔΑΝΙΗΛΙΔΗΣ ΥΠΟΔΕΧΕΤΑΙ ΣΤΟ ΘΕΑΤΡΟ ΤΟΝ ΧΑΡΡΥ ΚΛΥΝΝ

Προσκεκλημένος στην βράβευση από το Δήμο Συκεών και τη Δημοτική Κοινωφελή Επιχείρηση Καλλιτεχνικής Παιδείας και Πολιτισμού του καταξιωμένου σκηνοθέτη και δάσκαλου του θεάτρου Ανδρέα Βουτσινά, ήταν ο Χάρρυ Κλυνν τον οποίο υποδέχτηκε στο Κλειστό Δημοτικό Θέατρο Συκεών ο Δήμαρχος της πόλης Σίμος Δανιηλίδης.

Μετά τη βράβευση του απόντα, λόγω υγείας, Ανδρέα Βουτσινά παίχτηκε στην κατάμεστη αίθουσα του Θεάτρου η παράσταση "Ο Σίσυφος και το παραβάν" του Στέφανου Παρασκευά σε σκηνοθεσία Βαγγέλη Ηλιάδη από τη Νεανική Θεατρική Σκηνή του Δημοτικού Θεάτρου Συκεών με την ευκαιρία της απόδοσης τιμής στον καταξιωμένο σκηνοθέτη και δάσκαλο του θεάτρου.Ο ΧΑΡΡΥ ΚΛΥΝΝ ΣΧΟΛΙΑΖΕΙ ΤΗΝ ΠΑΡΑΣΤΑΣΗ ΤΗΣ ΝΕΑΝΙΚΗΣ ΣΚΗΝΗΣ

Τη παράσταση των ταλαντούχων παιδιών της Νεανικής Σκηνής σχολίασε ο Χάρρυ Κλυνν και κάλεσε τους συντελεστές της παράστασης, το Δήμαρχο και το δυναμικό της κοινωφελούς Επιχείρησης Καλλιτεχνικής Παιδείας να παρακολουθήσουν στο Θέατρο «ΑΠΟΘΗΚΗ Δ» στο λιμάνι της Θεσσαλονίκης την κλασική κωμωδία των Αλ. Σακελάριου-Χρ. Γιαννακόπουλου «ΕΝΑΣ ΗΡΩΑΣ ΜΕ ΠΑΝΤΟΦΛΕΣ» που θα παίζεται στο θέατρο του λιμανιού μέχρι τα τέλη του μηνός Μαΐου…ΚΑΙ Η ΚΑΘΙΕΡΩΜΕΝΗ ΑΝΑΜΝΗΣΤΙΚΗ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ

ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ!!! ΕΙΣΤΕ Η ΔΙΟΙΚΗΣΗ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΚΑΛΑΜΑΡΙΑΣ ΚΑΙ ΜΟΛΙΣ... ΤΕΛΕΙΩΣΑΤΕ!!!


Εικόνες και λόγια από την «εγκαταλελημένη παραλία μας» 28-3-2009
Οι εξέδρες εκδηλώσεων στην πλαζ Αρετσούς..

Μνημόνιο: Πριν ένα χρόνο το ΔΣ της ΔΕΤΠΑΚ αποφάσισε ομόφωνα «εγκρίνουμε ποσό 2500 ευρώ για συντήρηση και αποκατάσταση των δύο εξεδρών εκδηλώσεων και μάλιστα με συνεργείο από «φίλιες δυνάμεις» για οικονομία...

*Να οι εξέδρες σήμερα

*Πού πήγαν τα 2500 ευρώ;Ο χώρος που θα γίνει ή «Ανθοκομική Έκθεση» σε λίγο καιρό.

*Όλα έτοιμ…ρόπαΗ «απείρου κάλους» παραλία στην πλαζ…

Απροστάτευτη… εγκαταλελημένη... βρώμικη!!!Τα «διατηρητέα κτίρια» στην πλαζ. Μεγάλης Αρχιτεκτονικής σημασίας του αρχιτέκτονα Κωνσταντινίδη…

Πραγματικά ο δήμος τα διατήρησε «κατεδαφιστέα»Οι «ιδιωτικοί χώροι» της παραλίας παραχωρηθέντες από το δήμο για συλλογικές δραστηριότητες….


Eπίκαιρα και Καθημερινά


Toυ Σάββας Δημητριάδη


@Επίκαιρο και αξιοσημείωτο γεγονός είναι τα στοιχεία που παρουσίασε για το 2008, η Διεθνής διαφάνεια και ο συνήγορος του πολίτη πρόσφατα για την «διαφθορά».

Την πρωτιά κατέχουν πάλι οι Δήμοι και ακολουθούν οι Περιφέρειες, οι Νομαρχίες, Υπουργεία, ο ευρύτερος δημόσιος τομέας κτλ κτλ..

@εκατέσσερις χιλιάδες (14) προσφυγές στο συνήγορο του πολίτη, οι μισές αφορούσαν Δήμους!!!

@Την ίδια στιγμή που υπάρχουν αυτά τα στοιχεία, συνεχίζει να αναπτύσσεται ένα διπλό « φαινόμενο».

Αφενός ή εξουσία, οι εξουσίες, κεντρικές και τοπικές, κυριαρχούν σε όλο και περισσότερες πτυχές της ζωής, επικαθορίζουν βαθμιαία και ασφυκτικά τα πάντα.

Αφετέρου ή εξουσία, οι εξουσίες λειτουργούν όλο και πιο «αγκαλιασμένες» με τον εαυτό τους, σε κλειστό «κύκλωμα». Αυτό το φαινόμενο τείνει να γίνει ή κυρίαρχη μορφή εξουσίας της κοινωνίας.

@Ταυτόχρονα όμως αυξάνει ή εισφορά της εξουσίας «στα λόγια», σε αποκυρήξεις, λεονταρισμούς, πάταξη της διαφθοράς.. Πολύς πολιτικός λόγος αναλώνεται περί την διαφάνεια, την αντιδιαπλοκή, με πυκνή υποκρισία.

@Οι διακυρήξεις περί «χρηστής διοίκησης», «διαφάνεια παντού» που σε όλους τους τόνους διακυρήσσει το πολιτικό σύστημα και οι τοπικές εξουσίες μοιάζει με «αναιδή» τίτλο για την ίδια την εξουσία.

@Δυστυχώς, η διαφθορά και η κακοδιοίκηση δεν είναι σώνει και καλά «συναλλαγή», έγινε νοοτροπία και αυτό είναι το επικίνδυνο..

Το πολιτικό σύστημα και ή κάθε μορφή εξουσίας, ιδιαίτερα η τοπική εξουσία, οφείλει να «προσέλθει» στο πρόβλημα όχι με διακυρήξεις αλλά με πρακτικές ιδέες για τη «διαφθορά».

Η δημόσια διοίκηση πρέπει να αιτιολογήσει τη συμπεριφορά της (πράξη ή παράληψη) απέναντι στον πολίτη και στα δικαιώματά του.

Η εξουσία, αιρετή και μη, έχει πλούσιο υλικό να διορθώσει τα «κακώς κείμενα» και να αποκαταστήσει το «κράτος δικαίου»..

Όμως ή προστασία των πολιτών από την διαφθορά και την κακοδιοίκηση, είναι και ευθύνη των ίδιων των πολιτών.

Πρέπει να συνειδητοποιήσουμε ότι η διαφθορά είναι πηγή κοινωνικής και οικονομικής ανισότητας, η υποταγή μας στην διαφθορά είναι συγκάλυψη της αυθαιρεσίας της κάθε εξουσίας.

*Και για να μη μιλάμε γενικά, ας συνδέσουμε κριτικά και αυτοκριτικά αυτή την κατάσταση με τον Δήμο μας, την τοπική εξουσία και με μας τους ίδιους-δημότες της Καλαμαριάς..

@Αναρωτηθήκαμε όλοι εμείς που αποτελούμε τον κοινωνικό ιστό της Καλαμαριάς, αν αφομοιώσαμε τις αρχές περί «χρηστής διοίκησης» περί «χρηστών συναλλακτικών ηθών» στην συνδιαλλαγή μας με την τοπική εξουσία ή

με διάφορους τρόπους και συμπεριφορές «ταυτιζόμαστε» με την κάθε εξουσία στις πρακτικές της «συναλλαγής» και της «διαφθοράς»;

@Συμμετέχουμε στα κοινά του τόπου μας ή εξαντλούμε την ιδιότητα του δημότη Καλαμαριάς σε «μικροσυναλλαγές και ρουσφετάκια προσωπικού χαρακτήρα» με τη διοίκηση του δήμου σαν «εξαγοράσιμοι κολίγοι»;

Σήμερα στην πόλη μας υπάρχουν πολύ σοβαρά προβλήματα που έχουν άμεση σχέση με την ποιότητα ζωής, το περιβάλλον, τους ελεύθερους χώρους, με την προοπτική αυτού του τόπου όπου ζούμε και αναπνέουμε.

@Η «σιωπή» και ή μη συμμετοχή στα κοινά, είναι συνενοχή στα κακώς κείμενα.

Σχόλια…

@Πραγματικά ο κ. δήμαρχος πήρε «το παιχνίδι» πάνω του για την ΑΕ, την ΔΕΤΠΑΚ, ΔΕΤΑΚ ,ΔΕΤΕΚ και τις λοιπές δημοκρατικές δυνάμεις, δεν αφήνει με τίποτα τον νέο πρόεδρο της ΑΕ να μιλήσει σαν υπεύθυνος της επιχείρησης..

@Πάντως, κάτι θέλει να πει ο κ. Καρυπίδης για την ανώνυμη εταιρεία και τους εργαζόμενους. Δύο φορές το επιχείρησε διαδικαστικά στα δημοτικά συμβούλια, αλλά ο κ. δήμαρχος τον «έκοψε»

@Μαθήματα υπεύθυνης και τεκμηριωμένης πολιτικής «παρέδωσε» για μια ακόμα φορά ο Χάρρυ Κλυνν στο δημοτικό συμβούλιο και με τις ερωτήσεις του προ ημερησίας και με την τοποθέτησή του για το 14 θέμα «Απ’ ευθείας ανάθεση στη ΔΕΤΕΚ ΑΕ κτλ κτλ».

@Πολύ θετική η πρωτοβουλία του Χάρρυ Κλυν, που συμφώνησε όλη η αντιπολίτευση, να φέρει ξανά στο δημοτικό συμβούλιο το μείζον πολιτικό θέμα «σύσταση και λειτουργία Ανώνυμης Εταιρείας στο δήμο και η πολιτική «διαχωρισμού» των εργαζομένων της πρώην ΔΕΤΠΑΚ..

@Ολοι περιμένουν με μεγάλο ενδιαφέρον το δημοτικό συμβούλιο της Δευτέρας
6 Απριλίου…..

@Στο δημοτικό συμβούλιο της 23-3-09 η παράταξη που διοικεί το δήμο εμφάνισε «νέα ήθη» στο τρόπο ψηφοφορίας, στο θέμα για το πλεονάζων προσωπικό της ΔΕΤΠΑΚ, μπροστά στον «κίνδυνο» «διαρροών» από την εισήγηση του δημάρχου για την «λίστα», έπεσαν κάτι σαν χαρτάκια, κάτι σαν σκονάκια, κάτι SMS, στους δημοτικούς συμβούλους της συμπολίτευσης, όπως λένε «αυτόπτες μάρτυρες»…. ΘΟΥ ΚΥΡΙΕ!!!

«ΒΙΚΟΣ»

Δια…δημοτικά/Δια…πολιτικά

*Δημοτικό Συμβούλιο Καλαμαριάς 23-3-2009


@Θετική η παρουσία των συμπολιτών μας, κατοίκων του Βυζαντίου σ
το δημοτικό συμβούλιο.


@Οι θέσεις και οι απόψεις τους για το θέμα του οικοπέδου του Τένις, προκάλεσε έντονη συζήτηση.


@Οι αντιπαραθέσεις συμπολίτευσης και αντιπολίτευσης, η έντονη κριτική των πολιτών στη διοίκηση του δήμου, ανέδειξαν χρήσιμα συμπεράσματα για όλους στην αντιμετώπιση ζητημάτων που αφορούν όλη την Καλαμαριά…


@Η παρουσία και η συμμετοχή πολιτών στα δημοτικά συμβούλια αποτελεί σημαντικό βήμα δημοκρατικού διαλόγου και αντιμετώπισης των κοινών τοπικών προβλημάτων.


@Οι πολίτες γυρίζουν την πλάτη στην κομματική και παραταξιακή για τις «εντυπώσεις» αντιπαράθεση που πολλές φορές υπερτερεί στα δημοτικά συμβούλια βάζοντας στην άκρη την ουσία αντιμετώπισης ενός προβλήματος που αφορά όλους.


@Η κοινωνία και τα προβλήματά της δεν μπορεί να είναι «κάτω από κομματικές και παραταξιακές σκοπιμότητες».


@Η πολιτική αντιπαράθεση με θέσεις, κριτική και αυτοκριτική διάθεση είναι απαραίτητη προϋπόθεση για να πάει μπροστά μια κοινωνία.


@Η ευθύνη των πολιτών δεν περιορίζεται μόνο σε κριτική και συμμετοχή για προβλήματα στα «στενά όρια» μιας συνοικίας.


@Καλαμαριά δεν είναι μόνο το Βυζάντιο και το οικόπεδο του τένις, αλλά και η παραλία, το Κόδρα, το Βότση, η Κηφισιά, η Κρήνη και όλοι οι ελεύθεροι διεκδικήσιμοι χώροι που αφορούν όλους μας…


Γρίφος:

Γιατί οι συμπολίτες μας –κάτοικοι του Βυζαντίου στο συγκεκριμένο θέμα, αντιμετώπιζαν τον κ. Οικονομίδη ως μέλος του
CLUB TENNIS και όχι ως δήμαρχο;

«ΒΙΚΟΣ»

Monday, March 30, 2009

ΔΙΕΚΔΙΚΕΙΣ ΟΤΑΝ ΞΕΡΕΙΣ ΤΙ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΔΙΕΚΔΙΚΕΙΣ ΚΑΙ ΟΤΑΝ ΓΝΩΡΙΖΕΙΣ ΤΙ ΘΑ ΤΟ ΚΑΝΕΙΣ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΔΙΕΚΔΙΚΕΙΣ...ΓΙΑ ΠΑΜΕ ΛΟΙΠΟΝ ΛΙΓΟ ΠΑΡΑΚΑΤΩ ΝΑ ΔΟΥΜΕ ΤΙ ΔΙΕΚΔΙΚΟΥΜΕ


ΚΑΤΑΡΡΕΟΥΝ ΤΑ ΔΙΑΤΗΡΗΤΕΑ ΤΟΥ ΑΡΗ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΙΔΗ... ΟΙ ΑΥΘΑΙΡΕΤΕΣ ΠΑΡΕΜΒΑΣΕΙΣ ΔΙΝΟΥΝ ΚΑΙ ΠΑΙΡΝΟΥΝ ΚΑΙ Η ΑΣΧΗΜΙΑ ΚΑΙ Η ΚΑΚΟΓΟΥΣΤΙΑ ΔΕΙΧΝΟΥΝ ΤΟ ΠΙΟ ΑΠΟΚΡΟΥΣΤΙΚΟ ΤΟΥΣ ΠΡΟΣΩΠΟ!!!ΠΟΙΟΣ ΞΕΡΕΙ (ΚΑΙ ΓΙΑΤΙ ΝΑ ΞΕΡΕΙ) ΑΠΟ ΠΟΤΕ ΝΑ ΒΡΙΣΚΟΝΤΑΙ ΑΡΑΓΕ ΕΚΕΙ ΟΙ ΟΓΚΟΙ ΤΩΝ ΣΚΟΥΠΙΔΙΩΝ ΚΑΙ ΤΑ ΠΑΡΕΠΙΔΗΜΟΥΝΤΑ ΤΡΩΚΤΙΚΑ ΠΟΥ ΒΟΛΤΑΡΟΥΝ ΑΜΕΡΙΜΝΑ ΣΤΗΝ ΥΠΟ ΔΙΕΚΔΙΚΗΣΗ ΠΑΡΑΛΙΑ-ΧΩΜΑΤΕΡΗ!!!


ΤΗ ΔΙΕΚΔΙΚΗΣΑΜΕ, ΤΗΝ ΠΗΡΑΜΕ, ΤΗΝ ΠΕΡΙΦΡΑΞΑΜΕ ΜΕ ΟΤΙ ΒΡΗΚΑΜΕ, ΣΤΗΣΑΜΕ ΚΑΙ ΤΟ ΚΑΦΕΝΕΔΑΚΙ ΜΑΣ ΚΑΙ ΤΑ ΚΟΝΟΜΑΜΕ ΚΙ ΑΠΟ ΠΑΝΩ... ΚΑΤΑ ΤΑ ΑΛΛΑ ΔΙΕΚΔΙΚΟΥΜΕ ΤΗΝ ΠΑΡΑΛΙΑ ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ, ΑΛΛΑ ΤΗΝ ΜΑΝΤΡΩΝΟΥΜΕ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΗΜΕΤΕΡΟΥΣ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΕΣ ΨΗΦΟΦΟΡΟΥΣ... ΣΑ ΔΕ ΝΤΡΕΠΟΜΑΣΤΕ ΝΑ ΠΡΟΚΑΛΟΥΜΕ ΤΟ ΔΗΜΟΣΙΟ ΑΙΣΘΗΜΑ ΚΑΙ ΝΑ ΠΡΟΣΒΑΛΟΥΜΕ ΤΗ ΝΟΗΜΟΣΥΝΗ ΤΩΝ ΚΑΛΑΜΑΡΙΩΤΩΝ Μ' ΑΥΤΟΝ ΤΟΝ "ΞΕΤΣΙΠΩΤΟ" ΤΡΟΠΟ!!!!


ΠΟΙΟΣ ΘΑ ΔΕΙ ΑΥΤΟ ΤΟ ΑΡΙΣΤΟΥΡΓΗΜΑ ΚΑΙ ΔΕ ΘΑ ΠΕΙ ΑΜΕΣΩΣ "ΔΩΣΤΕ ΤΗΝ ΠΑΡΑΛΙΑ ΣΤΟ ΔΗΜΟ ΠΟΥ ΣΤΕΡΕΙΤΑΙ ΚΑΙ ΧΩΡΟ ΜΕΤΑΦΟΡΤΩΣΗΣ ΑΠΟΡΡΙΜΑΤΩΝ!!!


Η ΣΗΜΑΙΑ ΜΑΣ ΜΑΡΑΝΕ.... ΑΛΛΑ ΔΕΝΕΙ ΚΑΙ ΠΟΛΥ ΩΡΑΙΑ ΜΕ ΤΟ ΣΚΟΥΠΙΔΑΡΙΟ ΤΗΣ ΠΑΡΑΛΙΑΣ ΠΟΥ ΔΙΕΚΔΙΚΟΥΜΕ...

Saturday, March 28, 2009

Ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΚΑΛΑΜΑΡΙΑΣ ΕΠΙΒΕΒΑΙΩΣΕ ΤΗΝ ΑΠΟΦΑΣΗ ΤΟΥ ΝΑ ΑΠΟΧΩΡΗΣΕΙ ΣΥΝΤΟΜΑ ΑΠΟ ΤΟΝ ΔΗΜΑΡΧΙΑΚΟ ΘΩΚΟ


ΤΟΥΡΛΟΥ-ΤΟΥΡΛ0Υ@Μέχρι προ τινος ακούγαμε από τα επίσημα χείλη των διοικούντων τον Δήμο την άριστη οικονομική κατάσταση στην οποία βρίσκεται η τοπική μας αυτοδιοίκηση και την, λόγω ευρωστίας, υψηλή της δανειοληπτική μας ικανότητα… ΑΥΤΑ… ΜΕΧΡΙ ΠΡΟΤΙΝΟΣ…
Γιατί ξαφνικά, το χαρτί άλλαξε και η οικονομική κατάσταση του Δήμου από «ρόδινη» μετετράπη σε «μαύρη και άραχνη!»
«Σε λίγο δε θα έχουμε χρήματα να πληρώσουμε τους εργαζόμενους»

Αυτά λέχτηκαν στο Δημοτικό Συμβούλιο του Δήμου δια στόματος Δημάρχου… Ο οποίος κατά την προσφιλή του συνήθεια, φόρτωσε τις ευθύνες στην κεντρική διοίκηση που εξαφάνισε ως δια μαγείας τον νόμο παρεπιδημούντων!!!
Με το συγγνώμη κ. Δήμαρχε ο φόρος παρεπιδημούντων ήταν, δηλαδλη, που εγγυόταν την οικονομική ευρωστία του Δήμου;
Πολύ ωραία… Κι αφού το βλέπατε να έρχεται το «κακό», τι κάνατε, κατεβάσατε τις πλερέζες και το ρίξατε στο κλάμα;
Εν τω μεταξύ οι εργαζόμενοι παραμένουν απλήρωτοι…. Κι ένας πρώην εύρωστος Δήμος να παραπαίει μεταξύ ύπαρξης και ανυπαρξίας!!! Πάλι καλά….

@ Και σα να μην έφταναν όλα αυτά μπήκατε και στο χορό των Ανωνύμων Εταιρειών!!! Χωρίς ασφαλώς, να γνωρίζετε τις ευθύνες που αναλαμβάνετε με τη δημιουργία στην κυριολεξία στο γόνατο μιας κοινής ανώνυμης εταιρεία που όπως πληροφορούμεθα προσλαμβάνει εργαζόμενους χωρίς συμβάσεις, χωρίς προσληψη, χωρίς ασφάλιση και… θα πληρώνονται με Απόδειξη Επαγγελματικής Δαπάνης που είναι καταχρηστικές από ένα σημείο και μετά…

@ Πληροφορούμαστε ακόμη ότι θα ανοίξουν τα αναψυκτήρια και θα πάνε κάποιοι εργαζόμενοι να εργαστούν χωρίς πρόσληψηυ και ασφάλιση!!! Καθεστώς κοντεύει να γίνει στο Δήμος μας η «μαύρη εργασία»… Άντε και εις ανώτερα!

@Γνωρίζουμε ακόμη ότι προκήρυξη για τους εποχικούς δεν έγινε!!! Έχουμε και το θλιβερό προηγούμενο με τις παράνομες προσλήψεις στην πρώην ΔΕΤΠΑΚ…

@Εσάς επιλέξανε να πληρώσετε τη νύφη κ. Καρυπίδη; Έτσι θα λειτουργήσει η νέα ΑΕ που συστήστε μέσα στην παρανομία και την παρατυπία; Έτσι θα διασφαλιστούν η εργασία και τα δικαιώματα των εργαζομένων;

@Όσο συμπαθής και αν μου είστε κ. Καρυπίδη δεν μπορώ παρά να σας ζητήσω να με ενημερώσετε για την οικονομική κατάσταση της νέας ΑΕ και αν είναι σε θέση με τις υπάρχουσες συνθήκες να λειτουργήσει και να ανταποκριθεί στις υποχρεώσεις τη;!

@Κύριε Δήμαρχε, η μελέτη που ψηφίστηκα από την παράταξή σας για τη μετατροπή της ΔΕΤΑΚ και της ΔΕΤΠΑΚ σε ΑΕ και έγινε απόφαση λέει ότι το νέο ΔΣ της ΑΕ θα αποφασίζει για το πλεονάζων προσωπικό που θα περάσει στο Δήμο.
ΓΙΑ ΤΟ ΠΛΕΟΝΑΖΩΝ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟ ΠΟΥ ΣΤΟ ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟ ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ ΠΟΙΟΣ ΑΠΟΦΑΣΙΣΕ; ΓΙΑΤΙ ΜΟΛΙΣ ΠΡΟΧΘΕΣ ΣΥΓΚΡΟΤΗΘΗΚΕ ΣΕ ΣΩΜΑ ΤΟ ΝΕΟ ΔΣ ΚΑΙ ΠΡΟΦΑΝΩς ΑΝΕΛΑΒΕ ΚΑΘΗΚΟΝΤΑ!

@Ολισθηρός ο δρόμος που επιλέξατε κ. Δήμαρχε… ΟΛΙΣΘΙΡΟΣ!!!

@ Και κάτι ακόμα κ. Δήμαρχε… Διάβασα τα ονόματα του νέου ΔΣ της ΑΕ που διορίσατε και βλέπω και τον κ. Θεοδοσίου στο ΔΣ! Δεν έχω τίποτα προσωπικό με τον κ. Θεοδοσίου, αλλά όπως κι εσείς γνωρίζετε ο κ. Θεοδοσίου στη θητεία του ως πρόεδρος της ΔΕΤΠΑΚ προέβη σε ουκ ολίγες παράνομες πράξεις και προσλήψεις και ασφαλώς θα γνωρίζετε ότι με πόρισμα του ΑΣΕΠ παραπέμπεται για τις προσλήψεις του 2007 στη ΔΕΤΠΑΚ με την κατηγορία «αν όχι από δόλο, αλλά από βαριά αμέλεια»
Πέστε μας κ. Δήμαρχε, με το διορισμό του στο ΔΣ της ΑΕ, επιβραβεύεται τις πράξεις και τις παραλήψεις του;

@Ένα «υπό κατηγορία» άτομο είναι δυνατόν να μετέχει στο ΔΣ μια υπό ίδρυση Α.Ε; Για Δείτο πιο προσεκτικά…